Контакт

Pitate se kako da zasladite trpeze u Vašoj zemlji? Odlučite se na distribuiranje brenda Sukrazit i načinite prvi korak u pravom smeru.  

Kvalitetni procesi kojima se razvija naš eklektički proizvodni program i naša posvećenost vrhunskom ukusu čine nas idealnim partnerom. Dok većina drugih brendova koristi jednu ekskluzivnu supstancu za zaslađivanje u celom proizvodnom programu, Sukrazit je istinski pionir u raznolikosti. Naš obimni proizvodni program pokriva ceo slatki spektar prihvaćenih zdravih alternativa, od saharina i aspartama do sukraloze i više. Mi u Sukrazitu često kombinujemo različite zaslađivače u jednom proizvodu kako bismo postigli da isti po ukusu budu što bliži šećeru i da na taj način privučemo ljude sa različitim ukusom.  

Ako proizvodnja i distribucija ekskluzivne privatne marke predstavlja strategiju koja najviše odgovara regionu u kojem poslujete, Sukrazit ima dugačko iskustvo u fleksibilnom adaptiranju svog eklektičkog proizvodnog programa kako bi odgovarao lokalnom ukusu. Mi Vam nudimo punu uslugu – od razvijanja koncepta do završnog pakovanja koje odražava specifične trendove koji vladaju Vašim ciljnim tržištem.  
 
Uspeh u ovoj grani industrije ne postiže se slatko; da bi se do njega došlo, potrebna je duboka svest o tržištu i posvećenost stalnim inovacijama. Sukrazit je ponosan na višedecenijska postignuća u oblasti alternativnih zaslađivača. Mi smo prvi uvideli potencijal u dodavanju kalcijuma i vitamina u sve prihvaćene zaslađivače čimo smo, u suštini, stvorili novu kategoriju. Sukrazit je uvek spreman da se suoči s izazovom uvođenja novih koncepata, pretvaranja istih u gotove proizvode i prilagođavanja tih proizvoda tako da odgovaraju konkretnom tržištu, kako pod sopstvenim brendom, tako i u ime klijenata sa sopstvenim brendovima.
 
Upsite.co.il Powered by בניית אתרים - אפסייט