Contactati-ne

 Despre Biscol

Înfiinţată în 1938, Briscol Ltd. este una dintre cele mai solide şi prestigioase companii cu capital privat din Israel. De peste trei generaţii, concernul de familie a prosperat in calitate de pionier al îndulcitorilor de masă, dezvoltând o gamă largă de produse sub formă de tablete, pudră şi lichid care au încântat gusturile oamenilor din Israel şi de peste tot din lume. Calitate fără compromis, gust impecabil şi o dragoste autentică pentru o viaţa dulce sunt fundamentul tradiţiei cu care ne mândrim.
„Sucrazit”, numele de brand folosit pentru toate produsele vândute la nivel global, se bucură de onoarea de a fi devenit definiţia ebraică acceptată pentru „îndulcitor fără zahăr” pe piaţa locală unde deţinem 65% din vânzări. Pe scena internaţională, brandul, în toate formele şi gusturile sale este apreciat peste tot, începând cu Rusia, Serbia şi culminând cu Ucraina, Statele Baltice, Africa de Sud şi altele.
Sucrazit continuă să fie în avangarda inovaţiei în industrie, fiind produs cu grijă deosebită în fabrica noastră imaculată, certificată cu ISO 22000 şi HACCP. Crearea îndulcitorilor de calitate superioară, fără zahăr, a devenit pentru noi o pasiune continuă care ne ghidează şi pe mai departe.
Upsite.co.il Powered by בניית אתרים - אפסייט